marți, 11 noiembrie 2008

Pasul 1 : Cont AlertPay

Bine ati venit pe site-ul meu!!!
Pe acest site eu va invat cum sa castigati bani pe internet fara investitii in doar cativa pasi foarte simpli.Gata cu vorba si hai sa incepem!

Sa incepem cu ce ai nevoie :
1.Un e-mail, de preferat sa fie unul de care sa nu mai stie nimeni ca sa nu te trezesti ca ti-a spart parola nu stiu ce prost si poate iti ia si banii!
2. Sa ai 18 ani sau sa-ti faci cont pe numele unei persoane adulte (mama,tata,prieten,etc).
3.Sa ai un card pe care sa iti pui banii munciti online (cel mai recomandat in domeniul online este Visa de la ING).

Ca sa castigi bani online trebuie sa ai un loc unde sa-i depozitezi si prin care sa-i pui pe card, de aceea ai nevoie de un cont la AlertPay.

AlertPay este un sitem de plata online, prin care poti trimite si primi bani rapid si sigur, aproape oriunde in lume. Deschiderea unui cont este grauita si dureaza cateva minute. Pentru a-ti deschide un cont, acceseaza
acest link.
* Trebuie sa ai minim 18 ani pentru a putea deschide un cont AlertPay.

(1). INREGISTRARE : (este obligatorie)

I.1. Choose your country: Selecteaza "Romania" din lista.
I.2. Choose your account type: Bifeaza "Personal Starter" si click "NEXT".
Account Owner Contact InformationII.1. First Name: NUMEII.
2. Last Name: PRENUMEII.
3. Address Line 1: ADRESAII.
4. Address Line 2: CONTINUARE ADRESA (in cazul in care nu incape pe prima linie)II.
5. City / Town: ORASII.
6. Country: ROMANIAII.
7. Region: JUDETUL.
8. Postal Code: COD POSTAL (in cazul in care nu stii codul postal, acceseaza
acest link)
II.9. Country Of Citizenship: ROMANIAII.
10. Home Phone: NR. TEL (adauga "4" inaintea nr. de telefon Ex: 40746123456)
II.11. Occupation: OCUPATIA (in cazul in care nu ai nici o ocupatie, selecteaza "Other")
II.12. Date Of Birth: DATA NASTERII (luna/ziua/anul)Click "NEXT"AlertPay Account LoginIII.1. Email Address: ADRESA EMAILIII.
2. Re-enter Email Address: RESCRIE ADRESA DE EMAILIII.
3. Password: PAROLA (sa fie unica, sa contina litere+cifre si sa nu o notezi pe O foiae :p)
III.4. Re-enter Password: RESCRIE PAROLAIII.
5. Transaction PIN: PINUL PE CARE IL VEI FOLOSI LA TRANZACTII (4-8 cifre)
III.6. Re-enter transaction PIN: RESCRIE PINULPassword RecoveryIII.
7. Security Question #1: SELECTEAZA O INTREBARE DIN LISTAIII.
8. Answer #1: RASPUNSUL LA INTREBAREA SELECTATAIII.
9. Security Question #2: SELECTEAZA O ALTA INTREBARE DIN LISTAIII.
10. Answer #2: RASPUNSUL LA INTREBAREA SELECTATA
Third PartySelecteaza "No"Word Verification.Codul din imagine trebuie scris in casuta de mai jos.User AgreementBifeaza "I agree to AlertPay's User Agreement"Click "REGISTER"Validate EmailVerifica email-ul pentru ca ai primit un mesaj cu un link pe care va trebui sa dai click. Dupa ce ai dat click pe acel link, te vei putea loga in cont cu adresa de email folosita la inregistrare si parola.

(2). VERIFICARE CONT : (este obligatorie)

Verificarea contului este primul pas ce trebuie facut dupa inregistrare. Pentru a-ti verifica contul trebuie sa le trimiti celor de la AlertPay urmatoarele documente:
1. Copie scanata dupa cartea de identitate sau permis de conducere sau pasaport
2. Copie scanata dupa extras de cont bancar sau o factura recenta fie de telefon fie de gaz sau curent. *Factura trebuie sa fie pe numele tau.Trimiterea acestor copii se face online prin uploadarea lor direct din contul tau AlertPay. Dupa ce ai scanat documentele de mai sus, acceseaza linkul "Become AlertPay Verified" din ultimul chenar din partea stanga. Apoi selecteaza "Photo ID" si click "NEXT" pentru a uploada unul din documentele mentionate la punctul 1. Dupa ce ai trimis documentul respectiv, acceseaza "Proof Of Address" pentru a uploada unul din documentele mentionate la punctul 2. Dupa ce l-ai trimis si pe acesta, contul va fi verificat in maxim 10 zile lucratoare.

(3). ADAUGARE CONT BANCAR : (este obligatorie pentru a putea trimite banii pe card)

Pentru a adauga un cont bancar, acceseaza Profile > Financial > Bank Accounts si click "ADD". Procesul cuprinde 5 pasi :
1. Selecteaza Romania din lista si click "NEXT".
2. Selecteaza prima optiune si click "NEXT".
3.a. Account Type: SELECTEAZA "Personal Savings" din lista.b. SWIFT BIC: CODUL BANCII (in cazul in care nu stii codul SWIFT, acceseaza
acest link)c. IBAN: CODUL IBANd. Bank Name: NUMELE BANCIIClick "NEXT"
4. Verifica daca datele sunt corecte si apoi click "ADD BANK ACCOUNT"5. Contul a fost adaugat cu succes.

* Sectiunile (4) si (5) nu sunt necesare deocamdata,asa ca puteti trece la Pasul 2!

(4). RETRAGERE/DEPUNERE FONDURI (Aici veti da cand veti vrea sa puneti banii pe card).

Pentru a retrage funduri click Withdraw > Bank Transfer. Aici va trebui sa completezi urmatoarele campuri:From Balance: MONEDA DIN CARE VREI SA TRIMITI BANIITo Bank Account: ALEGE CONTUL BANCAR IN CARE VREI SA PRIMESTI BANIIAmount: SUMA PE CARE VREI SA O RETRAGIClick "NEXT".Verifica daca datele sunt corecte, introdu PINUL PENTRU TRANZACTII si apoi click "WITHDRAW". Banii vor ajunge in contul tau bancar in maxim 5 zile lucratoare.Pentru a depunde fonduri click Deposit > Bank Transfer. Aici va trebui sa completezi urmatoarele campuri: Bank Account: ALEGE CONTUL BANCAR DIN CARE VREI sa TRIMITi BANIIAmount: SUMA PE CARE VREI SA O DEPUIClick "NEXT".Verifica daca datele sunt corecte si click "DEPOSIT". Acum vei primi un email cu urmatoarele date pe care va trebui sa le introduci la efectuarea transferului:Account Name: NUMELE CONTULUIIBAN: CODUL IBANSWIFT BIC: CODUL SWIFTBank Deposit Code: ATENTIE!!! ACEST COD TREBUIE INTRODUS LA "DETALII PLATA"Amount to deposit: SUMA PE CARE TREBUIE SA O DEPUIDupa ce ai efectuat transferul, banii vor ajunge in contul AlertPay in maxim 5 zile lucratoare.

(5). EFECTUARE PLATI : (O sa aveti nevoie de aceasta sectiune, doar daca o vreti sa trimiteti bani unui alt membru care are cont la ALertPay).

Pentru a efectua o plata catre un beneficiar, acceseaza "SEND MONEY". Aici va trebui sa completezi urmatoarele campuri: To: ADRESA DE EMAIL A BENEFICIARULUIAmount: SUMA PE CARE VREI SA O TRIMITIBalance: MONEDA DIN CARE VREI SA TRIMITI BANIIPurchase Type: (Servicii, Bunuri, Bunuri Licitate, Altele)Click "NEXT"Verifica daca datele sunt corecte, introdu PINUL PENTRU TRANZACTII si click "SEND". Banii ajung la beneficiar in cateva secunde.

*Daca ai intrebari, nu ezita sa le pui pe forum in sectiunea "Incepatori".
http://www.bani-pe-internet.myforum.ro/


Pasul 2...

0 comentarii: